Nieuws

Van der Vaart kraakt Ajax-tweetal: 'Eerste wat zij denken: shit, ik krijg de bal'

Van der Vaart kraakt Ajax-tweetal: 'Eerste wat zij denken: shit, ik krijg de bal'

19-02-2023 23:06

Ajax won zondag met overtuigende cijfers van Sparta (4-0), maar van een hosanna-stemming is nog geen sprake. Volgens Rafael van der Vaart stellen Owen Wijndal en Devyne Rensch nog altijd teleur als backs van de Amsterdammers.

John Heitinga had zondag plek voor Wijndal en Rensch in zijn basiself. Het tweetal wist geen indruk te maken op Van der Vaart. "Je hebt Wijndal en Rensch. Het eerste wat zijn denken is: oh shit, ik krijg de bal", begint de voormalig profvoetballer bij Studio Voetbal. "Dat is best lastig als je voetballer bent, want dan sta je niet opengedraaid en dan kom je lastig aan voetballen toe."

Ibrahim Afellay deelt de mening van Van der Vaart. "Wijndal geeft nog steeds niet thuis, hetzelfde geldt voor Rensch. Het is allemaal maar Bassey die volgens iedereen alles fout doet, maar Ajax is achterin gewoon heel kwetsbaar. Ik zou hem (Bassey, red.) gewoon centraal achterin zetten tegen Union Berlin."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!