Wedstrijdverslag

Manchester United zet Leicester City eenvoudig opzij door uitblinkende Rashford

Manchester United zet Leicester City eenvoudig opzij door uitblinkende Rashford

19-02-2023 17:14
1

Manchester United heeft zondagmiddag afgerekend met Leicester City. Met een uitblinkende Marcus Rashford was de ploeg van Erik ten Hag met 3-0 te sterk op Old Trafford.

Een paar dagen terug werd er nog in het Camp Nou tegen FC Barcelona gespeeld, maar zondagmiddag was Leicester aan de beurt. United trad aan met Wout Weghorst, die ook tegen de Catalanen in de basis stond.

Het was niet de Nederlander, maar Rashford die het publiek op de banken kreeg. De Engelsman werd weggestoken door Bruno Fernandes en bleef koeltjes oog in oog met Danny Ward. Na dit moment was het Leicester dat nadrukkelijk op de deur klopte, maar meer doelpunten werden er voor de rust niet gemaakt.

Na rust liep United verder weg. Het was weer Rashford die Ten Hag en co. liet juichen, met alweer zijn zestiende Premier League-treffer van het seizoen. Het slotakkoord kwam op naam van Jadon Sancho. De Engelsman trof doel op aangeven van wederom Fernandes.

Door de zege nestelt United zich op plek vier in de Premier League. Aanstaande donderdag wacht de return in de Europa League tegen Barcelona.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!