Nieuws

Ten Hag kiest weer voor Weghorst, Malacia op de bank tegen Leicester City

Ten Hag kiest weer voor Weghorst, Malacia op de bank tegen Leicester City

19-02-2023 14:33 Laatste update: 14:33

Wout Weghorst heeft weer een basisplek bij Manchester United. Manager Erik ten Hag kiest voor het treffen met Leicester City voor de boomlange spits in de punt van de aanval. Tyrell Malacia begint op de bank.

Weghorst werd in eerste instantie naar Old Trafford gehaald als tweede spits, maar de Nederlander rijgt de basisplaatsen aaneen. Ook tegen Leicester City verschijnt de spits aan de aftrap. Ten Hag kiest verder voor Lisandro Martínez en Victor Lindelöf in het hart van de defensie en dus start Raphael Varane vanaf de bank. Ook Malacia moet genoegen nemen met een reserverol.

United staat momenteel derde in de Premier League en kan bij winst op Leicester het gat met nummer twee Manchester City verkleinen tot drie punten. Leicester staat na 22 speelrondes op een veertiende plek op de ranglijst. Er wordt om 15.00 uur afgetrapt op Old Trafford.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!