Opstellingen

Vermoedelijke opstelling PSV: Til behoudt basisplaats, reserverol Teze en Saibari

Vermoedelijke opstelling PSV: Til behoudt basisplaats, reserverol Teze en Saibari

19-02-2023 11:15

Na de 3-0 nederlaag bij Sevilla hoopt PSV zich tegen FC Utrecht te revancheren. Het Eindhovens Dagblad verwacht dat Ruud van Nistelrooy een flink gewijzigd elftal het veld instuurt.

Een speler die in ieder geval niet aan de aftrap zal verschijnen is Thorgan Hazard. De aanvaller ligt er minimaal drie weken uit met een blessure. De verwachting is dat Xavi Simons wederom op linksbuiten zal starten en dat Guus Til daarom zijn basisplaats behoudt. Op rechtsbuiten wordt Johan Bakayoko in de basis verwacht. Ismael Saibari wordt om het feit dat hij pas net weer fit is naar de bank verwezen.

Het middenveld wordt naast Til gevormd door Joey Veerman en Ibrahim Sangaré. Erick Gutierrez keert mogelijk wel terug bij de selectie, maar zal dan op zijn vroegst in de rust invallen. In de defensie ruimt Van Nistelrooy een plekje in voor Mauro Junior. Dat betekent dat Jordan Teze niet in de basis zal starten.

Het duel tussen PSV en FC Utrecht vangt om 14.30 uur aan en wordt afgewerkt in De Galgenwaard. 

Vermoedelijke opstelling PSV: Benitez; Mauro, Ramalho, Branthwaite, Van Aanholt; Sangaré, Til, Veerman; Bakayoko, De Jong, Simons.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!