Nieuws

Pedersen ziet Feyenoord verdiend winnen: 'Lastige wedstrijd, maar waren sterker'

Pedersen ziet Feyenoord verdiend winnen: 'Lastige wedstrijd, maar waren sterker'

18-02-2023 23:41 Laatste update: 23:44
3

Marcus Pedersen is trots na zijn eerste officiële doelpunt voor Feyenoord. De Noor schoot in de slotfase raak en bezorgde de thuisploeg daarmee drie punten.

Voor de camera van ESPN vertelt Pedersen dat hij geen woorden heeft voor zijn doelpunt. "Ik denk dat het hele stadion blij was", begint de 22-jarige back. "Ik denk dat we vandaag beter waren dan. We hebben meer kansen gecreëerd. Aan het einde denk ik dat we de drie punten verdienden. Het was een lastige wedstrijd. Zowel in de eerste als tweede helft. AZ heeft een sterk seizoen ook. Maar ik had het gevoel dat we vandaag een stuk sterker waren en verdienden om te winnen. Het belangrijkste is dat we elke wedstrijd punten pakken. Vandaag pakken we uiteindelijk de drie punten."

Voorafgaand aan het eerste doelpunt van de Rotterdammers maakte Pedersen hands. Of het doelpunt afgekeurd had moeten worden, laat de verdediger in het midden. "Ik denk dat als we er na niet hadden gescoord had niemand iets gezegd. Nu scoren we en wordt er wel wat gezegd. Het is niet mijn beslissing."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!