Nieuws

Galtier blust brandje tussen Neymar en Mbappé: 'Die gebeurtenissen koppel ik niet'

Galtier blust brandje tussen Neymar en Mbappé: 'Die gebeurtenissen koppel ik niet'

18-02-2023 11:41
1

Christophe Galtier heeft het volgende brandje bij Paris Saint-Germain geprobeerd te blussen. Kylian Mbappé stelde dat alle spelers goed moeten eten en slapen, waarop Neymar Jr. in een fastfoodrestaurant te zien was en naar een pokertoernooi ging.

In Parijs wordt elk detail uitvergroot vanwege de crisis die heerst bij de club. Het Franse sterrenensemble verloor al drie keer op rij en dat is de achterban niet gewend. PSG speelt zondag tegen LOSC Lille en Galtier sprak in de persconferentie in aanloop naar het duel over de situatie tussen de twee. "Het waren zeer volwassen uitspraken van Kylian, om iedereen scherp te houden. Die woorden waren welkom. Maar ik koppel ze niet aan de foto van Neymar in een fastfoodrestaurant."

Galtier heeft Neymar al tot de orde geroepen, zover dat kan. De Braziliaan zou na ruzies in de kleedkamer minder welkom zijn bij de club en zelfs aangeboden zijn aan Chelsea FC. "Ik heb met Ney gesproken. Ik heb hem verteld wat ik ervan vind. Ook hij heeft recht op zijn vrije dag. Hij houdt van poker en hij heeft het recht om het te spelen. Ik heb hem wel verteld wat ik van die foto vind, dat lijkt me duidelijk. Maar ik geloof niet dat er een verband is tussen de woorden van Kylian en deze foto."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!