Nieuws

Treurig nieuws uit Turkije: lichaam van vermiste Christian Atsu gevonden

Treurig nieuws uit Turkije: lichaam van vermiste Christian Atsu gevonden

18-02-2023 08:34 Laatste update: 11:00
2

Verdrietig nieuws uit Turkije: Christian Atsu heeft de aardbevingsramp in Turkije niet overleefd. Het lichaam van de voetballer is na bijna twee weken zoeken gevonden onder het puin, meldt zijn manager.

De wereld werd op 6 februari wakkergeschud door een zware aardbeving in Turkije en Syrië met een 7.8 op de Schaal van Richter. Atsu, voormalig speler onder meer Vitesse, werd onder het puin bedolven. Enkele dagen na de ramp werd bekend dat de speler was gered, maar die informatie bleek onjuist. Nu is Atsu, 12 dagen na de ramp, gevonden. Het was echter te laat om de voetballer te redden.

Atsu speelde voor Hatayspor en was in het epicentrum van de aardbeving toen de ramp zich voltrok. De speler begon zijn carrière bij FC Porto en was vervolgens nog actief voor Rio Ave, Chelsea, Vitesse, Everton, Bournemouth, Málaga, Newcastle United, en Al-Raed. Atsu is 31 jaar oud geworden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!