Nieuws

Wellenreuther spreekt zich uit over Feyenoord-prijs: 'Voel dat er iets aan komt'

Wellenreuther spreekt zich uit over Feyenoord-prijs: 'Voel dat er iets aan komt'

17-02-2023 21:28 Laatste update: 21:31

Timon Wellenreuther durft voorzichtig te reppen over een kampioenschap voor Feyenoord. De Duitse doelman mag het de laatste weken laten zien door de blessure van Justin Bijlow.

Na 21 speelronden is het Feyenoord dat aan kop staat in de Eredivisie. De Rotterdammers doen verder ook nog in de beker en de Europa League mee en zijn daarom nog op drie fronten actief voor de prijzen. Wellenreuther weet wel wat hij zou kiezen als hij zou moeten kiezen. "Kampioen worden is het mooiste", begint de doelman in gesprek met Feyenoord TV. "Als je deze pakt, is dat de meeste belangrijke naar mijn mening."

Ondanks zijn ervaring kriebelt het toch telkens voor Wellenreuther als het fluitje gaat tijdens een wedstrijd van de Rotterdammers. Zaterdagavond staat de topper tegen AZ op de planning. "Voor elke belangrijke wedstrijd voel je waar je het voor doet. Je voelt spanning. Ik ben niet nerveus, maar besef wel dat er iets aan zit te komen. Je voelt dat er iets aankomt", besluit hij.

Het duel tussen Feyenoord en AZ begint zaterdagavond om 21.00 in De Kuip.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!