Nieuws

Graafschap-trainer Poldervaart reageert vanuit ziekenhuis: 'Geeft me veel energie'

Graafschap-trainer Poldervaart reageert vanuit ziekenhuis: 'Geeft me veel energie'

17-02-2023 17:15

Adrie Poldervaart – trainer van De Graafschap – ligt nog altijd in het ziekenhuis. De 52-jarige trainer heeft zeen zeldzame variant van het Guillain-Barré syndroom. De Doetinchemse club heeft een gezondheidsupdate omtrent Poldervaart gegeven.

Op 6 februari werd Poldervaart opgenomen in het ziekenhuis. 'Door het zeldzame karakter van deze aandoening is nog niet duidelijk wanneer Adrie zal terugkeren', klonk het. Als tijdelijke vervanger van Poldervaart staat Richard Roelofsen voor de groep.

"Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om een ieder hartelijk te bedanken voor de vele kaarten, bloemen en cadeaus die ik heb mogen ontvangen", begint de trainer in een bericht op de clubsite. "Dit geeft mij heel veel energie om deze aandoening te overwinnen. Vanuit het hele land en van allerlei clubs ontvang ik steunbetuigingen en beterschapswensen. Daar ben ik zeer dankbaar voor en dat doet een mens goed. Daarnaast heb ik bezoek gekregen van allerlei mensen die de moeite hebben genomen om mij op te zoeken. Enorme dank voor alle steun die ik heb mogen ontvangen!"

Aanstaande zondag speelt De Graafschap een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. Roda JC is de tegenstander op de Vijverberg.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!