Nieuws

'Contractonderhandelingen Dembélé lopen stroef na torenhoge salariseis'

'Contractonderhandelingen Dembélé lopen stroef na torenhoge salariseis'

30-12-2021 09:20

De onderhandelingen tussen Ousmane Dembélé en FC Barcelona verlopen erg stroef, zo melden verschillende Spaanse media. De Franse buitenspeler zou een salaris van veertig miljoen euro eisen, waar Barcelona niet mee akkoord gaat.

De zaakwaarnemer van Dembélé had woensdagmiddag een ontmoeting met het bestuur van Barcelona over de mogelijke contractverlenging van de Fransman, maar dat is op niets uitgelopen. De doorgaans goed ingevoerde journalist Gerard Moreno meldt zelfs dat de onderhandelingen zijn afgebroken en dat Dembélé helemaal niet doorgaat bij Barça.

Andere Spaanse media melden dat de onderhandelingen de komende dagen worden hervat en dat Dembélé het liefste bij Barcelona zou blijven spelen. Daarbij geven ze wel aan dat de huidige situatie problematisch is en dat ze ernstig twijfelen of hij nog langer bij de club gaat blijven op deze manier.

Mundo Deportivo schrijft dat Dembélé en zijn zaakwaarnemer een salaris van veertig miljoen euro hebben gevraagd, waar Barcelona niet akkoord mee gaat. Woensdag werd officieel bekend dat Ferran Torres naar Barcelona komt voor ruim 55 miljoen euro. Ook zou Joan Laporta een poging willen doen om Erling Haaland naar de club te halen in de zomer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!