Nieuws

Spurs-supporter bekent Arsenal-doelman Ramsdale in rug geschopt te hebben

Spurs-supporter bekent Arsenal-doelman Ramsdale in rug geschopt te hebben

17-02-2023 12:54

Een 35-jarige man heeft in de rechtszaal bekend Arsenal-keeper Aaron Ramsdale geschopt te hebben aan het einde van de meest recente editie van de North London Derby. De verdachte gaf de Arsenal-keeper een trap in zijn rug.

Na afloop van de 0-2 zege van Arsenal bij Tottenham Hotspur liepen de spanningen hoog op. Eerst kreeg Ramsdale het aan de stok met Richarlison, waarna de fan de keeper in zijn rug schopte. Twee dagen na het incident aan het einde van vorige maand werd de supporter gearresteerd.

Vrijdag bekende hij op de zitting naast het schoppen van Ramsdale ook vier muntjes en een vuurpijl het veld op te hebben gegooid. Over de straf is nog niets bekend. Over het motief van de dader bestaat ook nog geen duidelijk. Mogelijk was de man gefrustreerd over het sterke optreden van de Engelsman. Mede dankzij enkele puike reddingen van Ramsdale ging Arsenal met de overwinning aan de haal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!