Nieuws

'Bosz kan ondanks verhoogd bod nog steeds niet gewenste aanwinst verwelkomen'

'Bosz kan ondanks verhoogd bod nog steeds niet gewenste aanwinst verwelkomen'

29-12-2021 21:32

Sardar Azmoun staat nog steeds in de belangstelling van het Olympique Lyon van trainer Peter Bosz. De werkgever van de Iraniër, Zenit Sint-Petersburg, wil ondanks het verhoogde bod van de Fransen nog steeds niet akkoord gaan met een transfer.  

Eerder deze maand sijpelden berichten door dat Azmoun reeds een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Lyon. Voor de 26-jarige aanvaller ligt een contract tot 2026 klaar. RMC Sport verzekert dat L'OL vier miljoen euro wil neerleggen voor de goalgetter, die nog een contract tot medio 2022 heeft bij de Russische grootmacht.  Dit bod werd echter resoluut van tafel geveegd door de koploper van de Premjer-Liga.

Via Rubin Kazan en FK Rostov kwam hij in 2018 bij Zenit terecht. Daar transformeerde de aanvaller tot ware goalgetter. In 79 competitiewedstrijden namens de Russische grootmacht was Azmoun goed voor maar liefst 52 treffers. De aanvallers Moussa Dembélé (die aan het begin van het seizoen nog veelvuldig scoorde), Karl Toko Ekambi en Islam Slimani hebben Bosz nog niet weten te overtuigen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!