Nieuws

Ocampos haalt zijn gram: 'Niet veel minuten bij Ajax, maar altijd professioneel'

Ocampos haalt zijn gram: 'Niet veel minuten bij Ajax, maar altijd professioneel'

17-02-2023 08:00

Lucas Ocampos weet nog altijd niet zeker waarom het avontuur bij Ajax is mislukt. De Argentijn schitterde donderdag met Sevilla en was goed voor een prachtige goal en assist tegen PSV.

Ocampos schoot fraai uit de draai raak en gaf daarna met een hakbal een assist op de instormende Nemanja Gudelj. Waarom de speler dit soort dingen bij Ajax niet kon laten zien, weet Ocampos zelf ook niet. "Ik weet niet waarom ik dit niet bij Ajax heb laten zien. Dat zul je aan de juiste mensen moeten vragen", stelt de speler tegenover ESPN.

"Ik denk dat ik uiteindelijk dit antwoord niet kan geven. Ik ben naar Nederland gegaan om bij Ajax te laten zien wat ik kan. Jullie weten ook dat ik niet veel minuten heb gekregen, terwijl ik mij altijd professioneel heb opgesteld en goed heb getraind. Maar ik weet ook tot op de dag van vandaag niet waarom het niet werkte", deelt Ocampos een lichte sneer uit. Met zijn terugkeer naar Sevilla heeft Ocampos zijn carrière weer op de rit. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!