Nieuws

Veerman: 'Echt wel mogelijkheden gehad, die van mij had erin gemoeten'

Veerman: 'Echt wel mogelijkheden gehad, die van mij had erin gemoeten'

17-02-2023 07:22 Laatste update: 08:04
1

Joey Veerman baalt na de flinke nederlaag van PSV in de Europa League. Volgens de middenvelder was het totaal onnodig dat zijn ploeg met een 3-0 nederlaag van het veld stapte in het duel met Sevilla. 

Veerman meldde zich na het duel voor de camera van Veronica en kon zijn teleurstelling niet verbergen. "Dat mag gewoon niet gebeuren", stelt de middenvelder over de drie tegendoelpunten. "Ik heb twee goede mogelijkheden gehad, waarvan ik er eentje moet binnenschieten. En Fábio Silva ook nog."

Het wordt voor PSV een schier onmogelijke opgave zich nog te plaatsen voor de Europa League. In Eindhoven moet minstens met 3-0 worden gewonnen. Volgens Veerman viel niets de kant van PSV op. "We hebben echt wel mogelijkheden gehad. Die van mij had erin gemoeten. Dan hebben we pech dat ik tegen de paal schiet", besluit de speler. PSV heeft drie dagen de tijd om de rug te zien te rechten. Aanstaande zondag wacht FC Utrecht in de Eredivisie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!