Nieuws

Doekhi tevreden na eerste duel: 'Thuis kunnen we een betere wedstrijd spelen'

Doekhi tevreden na eerste duel: 'Thuis kunnen we een betere wedstrijd spelen'

17-02-2023 06:58

Danilho Doekhi heeft vertrouwen in een goede afloop in de Europa League. De verdediger stond donderdag tegenover Ajax met Union Berlin en speelde gelijk in Amsterdam. Volgens de voormalig speler van Jong Ajax kan Union de klus volgende week in Berlijn afmaken.

Ajax had in de beginfase en in de tweede helft moeite met de bezoekers. "We hebben vier kansen gehad en zij misschien eentje. Het was een slag op het middenveld", stelde Doekhi na afloop tegenover RBB24. "Het is nog steeds 50/50. Maar we hebben hier 0-0 gespeeld. Thuis kunnen we een betere wedstrijd spelen voor ons eigen publiek."

Volgens Doekhi is het niet raar dat Ajax het zo zwaar had met de nummer twee van de Bundesliga. "Waarom? We hebben gewonnen van RB Leipzig en zij spelen in de Champions League. We kunnen elke ploeg aan", meent de Rotterdammer. Ajax en Union ontmoeten elkaar komende donderdag wederom. De winnaar van het duel plaatst zich voor de knock-outfase van de Europa League. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!