Nieuws

Arsenal moet het zonder Arteta stellen in eerste wedstrijd van 2022

Arsenal moet het zonder Arteta stellen in eerste wedstrijd van 2022

29-12-2021 21:05 Laatste update: 21:15

Arsenal-manager Mikel Arteta is geveld door het coronavirus. Doordat de Spanjaard een positieve coronatest aflegde, zal hij niet op de bank zitten bij de Nieuwjaarsouverture waarin The Gunners het opnemen tegen Manchester City.  

Via de officiële kanalen hebben de Londenaren het bericht bevestigd. In de met 0-5 gewonnen uitwedstrijd tegen Norwich City op Boxing Day zat Arteta nog 'gewoon' op de bank bij de Londenaren. 'Mikel zit nu in isolatie, conform de richtlijnen die de overheid heeft opgesteld. We wensen hem veel beterschap', communiceert de club in het statement op de clubsite. 

Na een dramatische seizoensstart - waarin de eerste drie duels allemaal verloren gingen - is Arsenal bezig aan een sterke opmars op de ranglijst. Dankzij de vierde plaats staat de ploeg inmiddels op een plek die aan het einde van het seizoen recht geeft op een direct ticket voor de Champions League. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!