Transfernieuws

'Chelsea is overtuigd van Félix en wil middenvelder betrekken in deal'

'Chelsea is overtuigd van Félix en wil middenvelder betrekken in deal'

16-02-2023 13:56

Chelsea FC is overtuigd van João Félix en overweegt Mason Mount te betrekken in een permanente deal met Atlético MadridLos Colchoneros zouden een bedrag van 140 miljoen euro verlangen voor de Portugees, maar Chelsea hoopt met de Engelse middenvelder een zachtere prijs af te dwingen. 

Volgens Marca heeft Chelsea genoeg gezien en wordt er deze zomer vol ingezet op de permanente komst van Félix. De Portugees kwam in 2019 over van Benfica en kostte 127 miljoen euro. Chelsea gaf deze winter ruim 300 miljoen euro uit voor namen als Enzo Fernández en Mykhaylo Mudryk. The Blues hopen in de zomer minder de portemonnee te trekken voor de Portugees en zijn bereid Mount in een deal te betrekken. De ooit zo veelbelovende middenvelder komt niet veel aan bod in de ploeg van Graham Potter.

Félix pakte in zijn debuut met Chelsea een directe rode kaart en stond enkele wedstrijden langs de lijn. Desondanks is Chelsea overtuigd van de Portugees en willen The Blues in de zomer doorpakken. Het contract van Félix loopt tot 2027 door bij Atlético, dat op zijn beurt Memphis Depay naar de hoofdstad haalde. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!