Transfernieuws

'Conteh wil langer in Duitsland blijven en contract met Feyenoord laten ontbinden'

'Conteh wil langer in Duitsland blijven en contract met Feyenoord laten ontbinden'

16-02-2023 13:34 Laatste update: 14:01
1

Christian Conteh wil zijn contract laten ontbinden bij Feyenoord. De buitenspeler is momenteel op huurbasis actief bij Dynamo Dresden in de 3. Bundesliga, maar is niet van plan aan het einde van het seizoen terug te keren naar Rotterdam.

Het doorgaans goed geïnformeerde BILD meldt dat Conteh aanstuurt op een langer verblijf in Dresden. In het contract van Conteh is een clausule opgenomen dat de buitenspeler permanent bij Dresden kan blijven wanneer de ploeg promoveert, maar dat lijkt onhaalbaar: de achterstand op koploper Elversberg bedraagt nu al zeventien punten. 

Desondanks wil Conteh, die in twaalf wedstrijden drie assists gaf en drie keer scoorde, een langer verblijf zien te regelen in Duitsland. Dresden en Conteh gaan in gesprek met Feyenoord met de hoop het huidige contract te laten ontbinden. Conteh is zelf Duits en werd in het verleden al verhuurd aan SV Sandhausen en FC Dordrecht. Conteh ligt tot in de zomer van 2024 vast bij Feyenoord. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!