Transfernieuws

'Bayern ziet Kane als 'ideale spits' en wil in de toekomst stunten met Engelsman'

'Bayern ziet Kane als 'ideale spits' en wil in de toekomst stunten met Engelsman'

16-02-2023 13:14 Laatste update: 13:17

Bayern München heeft na uitgebreide analyses geconcludeerd dat Harry Kane de ideale spits zou zijn voor de club. De Engelsman heeft weinig uitzicht op prijzen bij Tottenham Hotspur en zou in de toekomst zomaar een overstap kunnen maken naar Beieren.

Volgens BILD is Kane kandidaat nummer één bij Bayern, dat een échte topspits mist. Aan de flanken is er met Serge Gnabry, Leroy Sané, Jamal Musiala en Sadio Mané voldoende kwaliteit op de flanken, maar is het gat van de vertrokken Robert Lewandowski nooit helemaal opgevuld. Kane is de all-time topscorer van Engeland en heeft alle records bij Tottenham Hotspur al verbroken.

Volgens het goed ingevoerde medium heeft Bayern echter geen haast. Het contract van Kane loopt tot 2024 door in Noord-Londen. Bayern zou daarna willen toeslaan en de spits transfervrij willen inlijven. Bij Bayern werd dit seizoen al 145 miljoen uitgegeven, terwijl de club er juist bekend om staat geen grote aankopen te doen. Matthijs de Ligt was de grootste kostenpost van het bedrag. Bayern stuntte eerder al met de tijdelijke komst van João Cancelo. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!