Nieuws

Haller keert terug op hoofdpodium: 'Toen ik die hymne hoorde, dat deed wat met me'

Haller keert terug op hoofdpodium: 'Toen ik die hymne hoorde, dat deed wat met me'

16-02-2023 08:59
2

Sébastien Haller keerde woensdagavond eindelijk terug in de Champions League. De Ivoriaanse spits wist bij Ajax een onvergetelijk seizoen in het miljardenbal te draaien en kon niet wachten weer aan de slag te gaan op het hoogste podium.

Haller en de zijnen wonnen met 1-0 van Chelsea door een heerlijke rush van Karim Adeyemi. De oud-spits van Ajax geeft toe dat het terugkeren naar de Champions League speciaal is. "Toen ik het veld opliep en de hymne hoorde… Dat deed iets met me. Dat had ik gemist. We kunnen alles bereiken. Er mogen geen grenzen zijn. Ik ben de eerste om dat te kunnen zeggen."

Adeyemi pakte de hoofdrol met de enige treffer in het duel. De 21-jarige aanvaller gloeit van trots. "Ik heb vanaf de eerste minuut kippenvel gehad. Het is heel simpel voor mij: nieuw jaar, nieuwe kansen. Deze overwinning was cruciaal. Het was ongelooflijk om te spelen voor deze fans."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!