Transfernieuws

'PSG en Chelsea ontmoetten elkaar voor transfer van probleemkind Neymar'

'PSG en Chelsea ontmoetten elkaar voor transfer van probleemkind Neymar'

16-02-2023 07:27 Laatste update: 09:03

Chelsea en Paris Saint-Germain hebben dinsdag in het geheim afgesproken om een mogelijke transfer van Neymar te bespreken. De Braziliaan liet zich onlangs gelden in de kleedkamer en dat zou de laatste druppel zijn voor de Parijzenaren.

Onder meer ESPN meldt dat Chelsea-eigenaar Todd Boehly wel oren heeft naar de aanvaller. The Blues gaven deze winter een recordbedrag uit aan spelers als Enzo Fernandez, Mykhaylo Mudryk en João Félix, maar de club lijkt het in de zomer niet rustig aan te gaan doen. Neymar zou zestig miljoen euro moeten kosten. 

Neymar verruilde Barcelona voor PSG in 2017 en kostte destijds nog 222 miljoen euro. De Braziliaan is grootverdiener in Parijs en ontvangt ongeveer 30 miljoen euro per jaar aan salaris. Boehly kreeg vorige zomer al de kans Neymar aan te trekken, maar destijds gebeurde dat niet. Voormalig manager Thomas Tuchel wilde de speler ook graag zien bij Chelsea.

Eigenaar Boehly en voorzitter Nasser al Khelaifi ontmoetten elkaar dicht bij de Arc de Triomphe om de mogelijke deals te bespreken. De afgeslagen transfer van Hakim Ziyech kwam daarin ook ter sprake. De beruchte Super League werd eveneens besproken. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!