Nieuws

Borussia Mönchengladbach moet zeer gewilde Zakaria transfervrij afstaan

Borussia Mönchengladbach moet zeer gewilde Zakaria transfervrij afstaan

29-12-2021 17:15

Denis Zakaria mag aan het einde van dit seizoen transfervrij vertrekken bij Borussia Mönchengladbach. De zeer gewilde middenvelder uit Zwitserland staat in de belangstelling van veel Europese topclubs, die erg verheugd zullen zijn met het nieuws.

De 25-jarige Zakaria speelt al sinds 2017 voor Gladbach, waar hij tot nu toe to 107 officiële wedstrijden in het eerste kwam. Onder andere Bayern München, FC Barcelona, Juventus, AS Roma en Liverpool zouden allemaal achter de handtekening van Zakaria aan zitten. Gladbach betaalde in 2017 ruim twaalf miljoen euro voor de verdedigende middenvelder.

Gladbach maakte bekend dat ook verdediger Matthias Ginter zijn contract niet gaat verlengen en dus transfervrij mag vertrekken aankomende zomer. De huidige nummer veertien van de Bundesliga wilde voor het einde van het jaar duidelijkheid hebben van Zakaria en Ginter, zodat de rest van het seizoen niet beheersd zou worden door transfergeruchten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!