Nieuws

Ook Real Madrid blijft niet gespaard in coronagolf en moet vier spelers missen

Ook Real Madrid blijft niet gespaard in coronagolf en moet vier spelers missen

29-12-2021 16:39

Nadat bekend werd dat FC Barcelona flink is getroffen door het coronavirus, is rivaal Real Madrid nu ook aan de beurt. De Spaanse koploper moet vier spelers missen in de aankomende competitiewedstrijd tegen Getafe CF.

De spelers die positief zijn getest op het coronavirus zijn Federico Valverde, Vinícius Júnior, Thibaut Courtois, en Eduardo Camavinga. Eerder waren ook Marco Asensio, Isco, en doelman Andriy Lunin besmet, maar zij testten woensdag weer negatief. Ook bij Barcelona werden er woensdag weer drie nieuwe positieve testen gemeld, bij Ousmane Dembélé, Samuel Umtiti en Gavi.

Real Madrid speelt aanstaande zondagmiddag een uitwedstrijd tegen Getafe, dat op de zestiende plaats staat in La Liga met vijftien punten uit achttien wedstrijden. De Koninklijke staat confortabel bovenaan met 46 punten uit negentien wedstrijden, met maar liefst acht punten voorsprong op nummer twee Sevilla. Real heeft wel een wedstrijd meer gespeeld dan de concurrentie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!