Nieuws

'Ex-vriendin wilde aangifte tegen Ihattaren intrekken, geen invloed op vervolging'

'Ex-vriendin wilde aangifte tegen Ihattaren intrekken, geen invloed op vervolging'

14-02-2023 13:51

De ex-verloofde van Mohammed Ihattaren heeft geprobeerd de aangifte tegen hem in te trekken. Dat meldt De Telegraaf dinsdagmiddag.

Ihattaren wordt momenteel vastgehouden op verdenking van mishandeling van de TikTok-ster Yasmine. De twee maakten vorig jaar nog bekend te gaan trouwen, maar dat liep al snel op de klippen. Niet veel later leken de oud-Ajacied en Yasmine het weer te proberen, maar afgelopen weekend zou het mis zijn gegaan tussen de twee in de woning van Ihattaren. De bij Juventus onder contract staande technicus zou Yasmine daar mishandeld hebben.

Yasmin ging daarop in de nacht van zaterdag op zondag naar het politiebureau om aangifte te doen tegen Ihattaren, maar die aangifte zou ze nu geprobeerd te hebben in te trekken. Het Openbaar Ministerie heeft echter niet per sé een aangifte nodig om Ihattaren te vervolgen. Het intrekken heeft dus geen invloed op het wel of niet vervolgen van de middenvelder annex aanvaller. Of Ihattaren daadwerkelijk wordt voorgeleid aan de rechter-commissaris, wordt dinsdag besloten. De rechter-commissaris beslist tevens of de oud-PSV’er langer vast moet worden gehouden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!