Nieuws

Goed nieuws voor Feyenoord: Trauner traint mee, ook Bijlow en Szymanski aanwezig

Goed nieuws voor Feyenoord: Trauner traint mee, ook Bijlow en Szymanski aanwezig

14-02-2023 12:54
4

Gernot Trauner en Justin Bijlow trainden vandaag mee bij Feyenoord. De verdediger was langdurig geblesseerd aan zijn meniscus, terwijl de doelman herstellende is van een polsblessure.

Tijdens de voorbereiding op de tweede seizoenshelft raakte Trauner geblesseerd aan zijn knie bij Feyenoord. Later meldden de Rotterdammers dat de Oostenrijkse verdediger in ieder geval voor een paar maanden uit de roulatie zou liggen. Trauner verscheen dinsdagochtend op de training van Feyenoord, waardoor een terugkeer op het veld steeds dichterbij lijkt te komen.

Naast Trauner werd ook Bijlow gesignaleerd op het trainingscomplex 1908. Het elftal van Arne Slot bereidt zich daar voor op de topper tegen AZ Alkmaar in De Kuip van komende zaterdag. De doelman liep recent een polsblessure op. Ook Sebastian Szymanski was op het veld te bewonderen.

Het is onbekend wanneer het drietal inzetbaar is voor Feyenoord. In Rotterdam wordt in ieder geval ingezet op De Klassieker tegen Ajax op 19 maart in de Johan Cruijff Arena.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!