Transfernieuws

'Southampton hoopt bij Leeds ontslagen Marsch aan te stellen als nieuwe manager'

'Southampton hoopt bij Leeds ontslagen Marsch aan te stellen als nieuwe manager'

14-02-2023 11:58

Southampton is dichtbij het aanstellen van een nieuwe manager. The Athletic meldt dat Jesse Marsch en de club dicht bij een akkoord zijn.

Marsch werd een aantal weken terug nog ontslagen bij het niet goed presterende Leeds United, maar lang hoeft de manager vermoedelijk dus niet thuis te zitten. Volgens het doorgaans goed ingevoerde The Athletic is Southampton dicht bij het aanstellen van de Amerikaan als nieuwe manager.

Beide partijen zijn momenteel in overleg om de laatste plooien rondom het contract glad te strijken. In de komende uren of dagen wordt er een akkoord verwacht, nadat de meeting op maandag goed verlopen is. Southampton hoopt Marsch aan te stellen als opvolger van Nathan Jones, onder wie de club afzakte naar de laatste plaats in de Premier League.

Southampton hoopt Marsch al voor het duel met Chelsea op 18 februari te hebben gepresenteerd. The Saints dachten ook na over Frank Lampard en Steven Gerrard, maar de keuze is uiteindelijk op de Amerikaan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!