Transfernieuws

De bevestiging: Willems traint mee bij FC Groningen, contract niet uitgesloten

De bevestiging: Willems traint mee bij FC Groningen, contract niet uitgesloten

14-02-2023 11:42 Laatste update: 12:28

Jetro Willems is vanaf dinsdag op proef bij FC Groningen om daar een contract af te dwingen. De linksback zit sinds zijn vertrek bij SpVgg Gruether Fürth zonder club. 

De 28-jarige verdediger heeft maandag verschillende fysieke tests gedaan. De komende dagen worden door de Trots van het Noorden gekeken hoe de 22-voudig international op het trainingsveld aan de slag gaat. Vervolgens zal er worden geconcludeerd of Willems van waarde kan zijn voor de Groningers.

Willems zit sinds september vorig kalenderjaar zonder club na zijn vertrek bij SpVgg Greuther Fürth, uitkomend in de 2. Bundesliga. De linkspoot begon zijn carrière in bij Sparta Rotterdam en maakte al snel de overstap naar PSV. Daarna volgden dienstverbanden bij onder meer Eintracht Frankfurt en Newcastle United. Ook speelde Willems 22 keer voor het Nederlands elftal. 

De linksback speelde meer dan driehonderd wedstrijden op professioneel niveau in competities als Bundesliga, de Premier League en een EK. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!