Transfernieuws

'Bayern denkt aan verkoop van Sabitzer en heeft opvolger al op het oog'

'Bayern denkt aan verkoop van Sabitzer en heeft opvolger al op het oog'

13-02-2023 18:55

Mogelijk goed nieuws voor Manchester United: Bayern München staat ervoor open om Marcel Sabitzer in de zomer permanent van de hand te doen. The Red Devils zijn onder de indruk van de Oostenrijker, die van Bayern wordt gehuurd.

Volgens de Duitse tak van Sky Sports betreft de overeenkomst tussen United en Bayern vooralsnog enkel een huurovereenkomst, maar daar kan in de zomer verandering in komen. Der Rekordmeister is niet onwelwillend tegenover een verkoop van de Oostenrijkse middenvelder die een goede periode op Old Trafford beleeft.

Bayern zou met Konrad Laimer al een opvolger hebben van de speler. United zou onder meer onder de indruk zijn van de fysieke gesteldheid van Sabitzer. Naast de middenvelder kwamen ook Jack Butland en Wout Weghorst naar United. 

Manager Erik ten Hag lijkt zijn spelers op de juiste manier te hebben geprikkeld en kan dit seizoen bij de top vier eindigen. United staat knap derde in de Premier League en kent een achterstand van slechts twee punten op stadsrivaal Manchester City. Wel hebben The Citizens een wedstrijd minder gespeeld. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!