Nieuws

Neymar heeft geen verklaring voor vorm PSG: 'Het overkomt elke ploeg wel eens'

Neymar heeft geen verklaring voor vorm PSG: 'Het overkomt elke ploeg wel eens'

13 februari - 17:51

Neymar Jr. moet zich dinsdag met zijn ploeggenoten zien te herpakken in het Champions League-duel met Bayern München. De Braziliaan weet niet zeker waarom de Parijse sterrenploeg het de laatste tijd zo lastig heeft. 

PSG ging het afgelopen weekend opnieuw onderuit in de Ligue 1 en moet uit een ander vaatje tappen om een goed resultaat neer te zetten tegen Bayern. In de persconferentie in aanloop naar het duel spreekt Neymar over de vormdip. "Ik heb geen uitleg. Ik denk dat het alle clubs kan overkomen wanneer het niet zo goed gaat. Als team moeten we united zijn en ons concentreren. Er zijn altijd imperfecties, maar we moeten de beste vorm van onze ploeg laten zien tegen Bayern."

Mbappé keert terug bij de Parijzenaren voor de topwedstrijd. "Hij is een ontzettend belangrijke speler", weet ook Neymar. "Hij is geweldig. Wanneer wij drieën (Neymar, Mbappé, Lionel Messi, red.) samen spelen, voelen we ons erg sterk. Hij heeft me verteld dat hij zich goed voelt. Dat is een goed teken", besluit Neymar.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie