Nieuws

Vaessen haalt uit naar 'trieste' Ajax-fans: 'Waarom altijd dat woord gebruiken?'

Vaessen haalt uit naar 'trieste' Ajax-fans: 'Waarom altijd dat woord gebruiken?'

13-02-2023 16:11
6

Etienne Vaessen heeft na afloop van het duel met Ajax hard uitgehaald naar een deel van de supporters van de Amsterdammers. De doelman van RKC werd veelvuldig letsel en de dood gewenst. Ook beklaagd de sluitpost zich over het gebruik van het woord 'kanker'. 

Vaessen toont via Instagram een screenshot met meerdere beledigingen die hem online naar het hoofd werden geslingerd. De aanhang van Ajax beschuldigde Vaessen van tijdrekken toen RKC nog een voorsprong had. 'Uitschelden oké... Hoort er allemaal bij, maar om nou altijd maar dat k-woord te gebruiken omdat je iets of iemand niet mag. Is allemaal niet nodig het blijft maar een spelletje hè. #triestvolk', schrijft Vaessen.

De doelman van RKC werd onder meer 'kankerjong' en 'mietje' genoemd door de achterban van de Amsterdammers. Uiteindelijk won Ajax het duel van RKC, maar een deel van de achterban krijgt zeker niet de schoonheidsprijs voor sportiviteit. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!