Nieuws

1908: Bijlow heeft geen polsbreuk, Feyenoord mikt op rentree drietal tegen Ajax

1908: Bijlow heeft geen polsbreuk, Feyenoord mikt op rentree drietal tegen Ajax

13-02-2023 15:33
2

Voglens 1908 probeert Feyenoord uit alle macht om Gernot Trauner, Sebastian Szymański en Justin Bijlow op tijd klaar te stomen voor de Klassieker tegen Ajax. Het medium stelt dat de Rotterdammers in een persbericht over de blessure van de keeper een verkeerde voorstelling van feiten gaven.

In aanloop naar PSV-thuis raakte Bijlow geblesseerd op de training. Uit het statement van Feyenoord bleek dat de Oranje-international zijn pols had gebroken, maar 1908 stelt dat de vork anders in de steel zit, op basis van 'ingewijden'. 'Op de bewuste training zou er lichte schade zijn ontstaan aan een spier tussen de duim en de pols. Het herstel daarvan verloopt naar behoren.'

Szymanski liep tegen FC Twente (1-1) een knieblessure op en zou nog een maand nodig hebben om terug te keren. Trauner maakt op zijn beurt 'op verbazingwekkend snelle wijze progressie' in zijn herstel van een meniscusblessure. De Oostenrijker werkt na het succesvol doorstaan van zijn operatie hard in het krachthonk.

Het uitduel met Ajax staat op het programma op 19 maart. Voor die tijd speelt Feyenoord nog tegen AZ-thuis, Fortuna Sittard-uit, FC Groningen-thuis en FC Volendam-thuis.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!