Nieuws

Mbappé opgenomen in PSG-selectie voor CL-clash met Bayern München

Mbappé opgenomen in PSG-selectie voor CL-clash met Bayern München

13-02-2023 14:58
1

Paris Saint-Germain heeft de selectie bekendgemaakt voor de clash met Bayern München in de achtste finale van de Champions League. Goed nieuws voor de Parijse formatie is de terugkeer van Kylian Mbappé in de spelersgroep.

Dinsdag wordt het eerste duel van het tweeluik afgewerkt in het Parc des Princes en daarbij zijn zowel de Franse superster als Lionel Messi van de partij. Een aantal weken geleden sloeg de schrik toe bij PSG toen Mbappé met een bovenbeenblessure bleek te kampen. Hij leek de confrontatie met Der Rekordmeister aan zich voorbij te moeten laten gaan, maar blijkt in ieder geval fit genog om bij de selectie te zitten.

Dezelfde kwetsuur leek Messi parten te spelen, maar de kleine dribbelaar bleek maandag alweer fit genoeg voor de training. Later op de maandag geeft Christophe Galtier een persconferentie. De verwachting is dat er dan meer duidelijk wordt over het meespelen van het duo. Neymar, die ruzie zou hebben gemaakt na afloop van de 3-1 nederlaag bij AS Monaco, is ook opgenomen in de selectie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!