Nieuws

'Toronto wil naast Insigne ook Torino-spits Belotti vastleggen'

'Toronto wil naast Insigne ook Torino-spits Belotti vastleggen'

28-12-2021 19:28 Laatste update: 29-12-2021 07:01

Toronto FC wil naast Lorenzo Insigne nog een andere Italiaanse topaanvaller contracteren. Andrea Belotti, spits van Torino, staat ook in de vermeende belangstelling van de MLS-club.  

'Voor de Torino-spits zijn de eerste contacten gelegd tussen beide partijen, zij het niet zo nadrukkelijk als voor Insigne', meldt de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio op zijn website. De twee Italianen moeten een gevreesde voorhoede gaan vormen bij de ambitieuze Canadese club.  

Eerder op de dinsdag bevestigde transferspecialist Fabrizio Romano dat Toronto Insigne een astronomisch salarisvoorstel heeft gedaan om hem tot een overstap naar de MLS te verleiden. De kleine dribbelaar van Napoli lijkt welwillend te staan tegen een zomerse overgang.  

Belotti speelt sinds de zomer van 2015 voor Torino. De goalgetter was in 238 optredens goed voor 107 treffers en fungeerde daarnaast 28 keer als aangever. Op het - door Italië gewonnen - EK 2020 kwam de aanvaller in zes van de zeven wedstrijden in actie. In de verlenging van de finale tegen Engeland mocht de aanvaller een half uur meedoen.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!