Nieuws

Sampdoria-baas pleit met ultra's na bedreigingen: 'Wil je me dood? Dat ben ik al'

Sampdoria-baas pleit met ultra's na bedreigingen: 'Wil je me dood? Dat ben ik al'

10-02-2023 19:05

Massimo Ferrero, de grootaandeelhouder van Sampdoria, heeft de ultra's van de club gepleit hem niet meer te bedreigen. Ferrero werd drie kogels naar zijn adres toegestuurd in een envelop.

Sampdoria staat voorlaatste in de Serie A en zal nog flink aan de slag moeten om degradatie te voorkomen. De ultra's van de club geven onder meer Ferrero de schuld, die in het verleden clubpresident was en nu het merendeel van de aandelen in bezit heeft. "Ik ben tegen geweld, houd alsjeblieft op met mij bedreigen. Je wil me vermoorden? Ik ben al gestorven nadat ik zag hoe het met mijn club is gesteld", liet de teleurgestelde Ferrero weten tegenover LaPresse.

De 71-jarige Ferrero staat in Italië bekend als een flamboyante filmregisseur, maar deze keer is de Italiaan bloedserieus."Kom vooral naar de volgende wedstrijd kijken. Als ik daar levend vandaan kom, betekent het in ieder geval dat we vrede hebben gesloten", vervolgt Ferrero. "En zo niet, dan moet ik het stadion verlaten op een brancard", vervolgt Ferrero. "Dit is slecht. Dit is geen voetbal. Dit is geen sport", besluit Ferrero.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!