Nieuws

Grote zucht van opluchting in Parijs: Messi lijkt CL-duel met Bayern te halen

Grote zucht van opluchting in Parijs: Messi lijkt CL-duel met Bayern te halen

10-02-2023 14:02 Laatste update: 14:09

Een diepe zucht bij Paris Saint-Germain: de blessure van Lionel Messi valt mee. De Fransen hebben bevestigd dat de Argentijnse vedette maandag weer terugkeert op het trainingsveld.

Messi viel afgelopen week met een hamstringblessure uit tegen Olympique Marseille, maar maakte wel de negentig minuten vol. Toch kregen de Parijzenaren het benauwd omdat het Champions League-tweeluik tegen Bayern München voor de deur staat, maar het blijkt dat er geen reden is tot paniek.

Ter bevestiging heeft PSG een persbericht de wereld in geslingerd. Daarin is te lezen dat Messi onder behandeling is en maandag weer op het trainingsveld staat. Of de aanvaller direct in de basis kan starten tegen PSG, is nu de vraag.

Waar Messi de wedstrijd naar alle waarschijnlijkheid gaat halen, geldt dat niet voor een ander belangrijk duo. Kylian Mbappé en Achraf Hakimi herstellen nog van een blessure.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!