Reactie

Complimentenregen voor Veerman: 'Hij heeft goed gereageerd, dat is hoe het moet'

Complimentenregen voor Veerman: 'Hij heeft goed gereageerd, dat is hoe het moet'

10-02-2023 13:42

Ruud van Nistelrooij is blij met de wijze waarop Joey Veerman zich momenteel profileert bij PSV. De middenvelder moest een tijdje genoegen nemen met een plaats op de bank, maar heeft zich nu terug geknokt in het elftal.

Vanaf de tweede seizoenshelft wijzigde Van Nistelrooij zijn middenveld. Waar Veerman in het eerste deel van het seizoen vrijwel altijd verzekerd was van een plek in de basis, werd Érick Gutiérrez ineens de vast partner in crime van Ibrahim Sangaré. Sinds Go Ahead Eagles-thuis is het weer de beurt aan de Volendammer.

"Als iemand anders een kans pakt, bekijk je dat als trainer ook weer. Nu is bijvoorbeeld Joey weer terug en heeft hij goed gereageerd", aldus Van Nistelrooij tijdens een persmoment, geciteerd door het Eindhovens Dagblad. De oefenmeester prijst de houding van zijn speler. "Dat is hoe het moet, omdat een ander altijd klaarstaat om zijn kans weer te pakken."

Aanstaande zaterdag staat PSV tegenover FC Groningen in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 20.00 gespeeld.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!