Nieuws

Verrassende transfer: Oud-PSV'er Arias maakt overstap naar Major League Soccer

Verrassende transfer: Oud-PSV'er Arias maakt overstap naar Major League Soccer

10-02-2023 10:22

Santiago Arias heeft een verrassende transfer gemaakt naar de Major League Soccer. De oud-PSV’er heeft getekend bij FC Cincinatti.

Al een tijdje was Arias op zoek naar een nieuwe club. Deze zomer was de rechtsback nog in beeld bij Ajax, nadat hij er aangeboden werd. De Amsterdammers kozen uiteindelijk voor Jorge Sánchez. De Colombiaan heeft nu een contract tot het einde van 2023 getekend bij Cincinatti, met de optie voor nog een extra seizoen.

Chris Albright, General Manager van de Amerikaanse club, is in zijn nopjes met de komst van Arias. "Santi brengt enorm veel ervaring en kwaliteiten naar FC Cincinnati", aldus Albright. "Zijn defensieve instincten, karakter en kwaliteiten zijn een welkome aanvulling op de groep en ik heet hem en zijn familie van harte welkom in Cincinnati."

Sinds afgelopen zomer zat Arias zonder club. De rechtsback zag zijn contract bij Atlético Madrid ontbonden worden. De Spaanse topclub kocht de verdediger destijds van PSV.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!