Nieuws

Cristiano Ronaldo slecht barrière en maakt 500ste competitiedoelpunt

Cristiano Ronaldo slecht barrière en maakt 500ste competitiedoelpunt

09-02-2023 19:01 Laatste update: 19:11

Cristiano Ronaldo heeft donderdagavond geschiedenis geschreven. De Portugese vedette maakte in dienst van Al-Nassr zijn 500ste goal in alle hoofdcompetities. 

Ronaldo had slechts 21 minuten nodig om Al-Nassr op voorsprong te zetten tegen Al-Wehda. Ronaldo produceerde in dienst van Real Madrid verreweg de meeste doelpunten en had slechts 292 wedstrijden nodig om 311 keer te scoren. In zijn twee periodes bij Manchester United was de Portugees goed voor 103 doelpunten in 236 wedstrijden. Ronaldo speelde ook nog in Italië bij Juventus en trof 81 keer het net in 98 wedstrijden.

De vedette wist ook in Portugal nog de nodige doelpunten te maken en maakt nu zijn tweede treffer in de Saudi Pro League, waardoor de teller op 500 komt te staan. Ronaldo wist buiten de hoofdcompetities ook nog 140 keer trefzeker te zijn in de Champions League en staat daarmee op eenzame hoogte in het miljardenbal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!