Nieuws

St. Juste hoopt op kans van Koeman: 'Mocht eraan proeven en het smaakt naar meer'

St. Juste hoopt op kans van Koeman: 'Mocht eraan proeven en het smaakt naar meer'

09-02-2023 18:00

Jeremiah St. Juste hoopt dat bondscoach Ronald Koeman de blik ook op de Portugese competitie richt. De verdediger van Sporting Portugal droomt nog altijd van een plek in het Nederlands elftal.

St. Juste spreekt in Het Voetbalcafé van Ziggo Sport en stelt dat het behalen van Oranje nog altijd een droom én een doel is. "Dat is ook een reden in de loop van mijn carrière geweest. Het is een droom. Ik heb er twee jaar geleden bijgezeten, onder Frank de Boer, maar geen minuten gemaakt. Ik heb daar toen meegetraind en ik wil er zeker weer bijzitten. Ik mocht er even aan mogen proeven en het smaakte naar meer."

"Het is een heel lange tijd geleden, dus ik hoop dat ik er onder de nieuwe bondscoach weer in beeld kom. Ik moet ervoor zorgen dat ik consistent en goed speel en daarna gaan we verder kijken. Het is in ieder geval een droom, absoluut", besluit St. Juste. De verdediger speelde tussen 2017 en 2019 bij Feyenoord en vertrok daarna naar de Bundesliga om zich bij FSV Mainz te voegen. De snelle verdediger werd vorig jaar overgenomen door Sporting Portugal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!