Nieuws

Carragher neemt woorden over Martínez terug: 'Hij is een geweldige verdediger'

Carragher neemt woorden over Martínez terug: 'Hij is een geweldige verdediger'

09-02-2023 16:09

Jamie Carragher neemt zijn negatieve woorden over Lisandro Martínez terug. Toen de Argentijn naar de Premier League vertrok, dachten veel mensen dat de verdediger te klein zou zijn om in Engeland mee te draaien.  

Carragher zit samen met mede-analist Gary Neville bij Sky Sports op de bank en spreekt over Martínez, die de harten van United-fans inmiddels heeft veroverd. "Hij is geweldig. Om zo klein te zijn als centrale verdediger, moet je écht een goede speler zijn. Ik dacht dat hij het niet zou redden in de Premier League, maar hij is de belichaming van de spirit van United. Hij is overal bij betrokken."

Op het WK maakte de verdediger ook indruk. "Bij Argentinië zag je ook die vechtlust. De komst van hem en Casemiro is geweldig geweest voor United. Iedere speler heeft mankementen, maar de écht goede spelers maskeren dat. Dat doet hij fantastisch. Ik geef toe dat ik er in het begin naast zat", beëindigt Carragher zijn betoog. Martínez heeft zich met United na een slechte seizoensstart teruggeknokt naar de top van de Premier League. De achterstand op stadsgenoot Manchester City bedraagt slechts twee punten. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!