Nieuws

Conte keert kort na galblaasoperatie terug op trainingsveld Tottenham Hotspur

Conte keert kort na galblaasoperatie terug op trainingsveld Tottenham Hotspur

09-02-2023 15:08

Antonio Conte staat weer op het trainingsveld bij Tottenham Hotspur. De Italiaanse manager kan de trainingen van de Londense grootmacht weer leiden, nadat hij voldoende hersteld is van een galblaasoperatie.

Tottenham Hotspur maakte begin deze maand via de officiële kanalen bekend dat Conte onder het mes moest vanwege een ontsteking in zijn galblaas. De Italiaanse manager werd onlangs niet lekker en had enorme last van zijn maag. De verwachting was dat Conte drie tot vijf dagen in het ziekenhuis moest verblijven en vervolgens minstens vier weken moest herstellen. De galblaas van Conte werd afgelopen week in Italië verwijderd. Tot grote verbazing is hij alweer teruggekeerd op het trainingsveld.

De ploeg van Conte neemt het komende zondag in de Premier League op tegen Leicester City. De verwachting is dat de temperamentvolle Italiaan dan weer op de bank plaats zal nemen. Conte staat sinds 2021 aan het roer bij Tottenham Hotspur. Daarvoor stond hij aan het roer bij onder meer Internazionale, Chelsea, de nationale ploeg van Italië en Juventus.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!