Nieuws

'Van den Boomen bezig aan laatste Toulouse-maanden: veel clubs willen toeslaan'

'Van den Boomen bezig aan laatste Toulouse-maanden: veel clubs willen toeslaan'

08-02-2023 18:48
1

Branco van den Boomen heeft zich in de kijker gespeeld bij meerdere clubs, meldt Fabrizio Romano. De Nederlander is bezig aan een meer dan uitstekend seizoen bij Toulouse en dat is niet onopgemerkt gebleven.

Van den Boomen is in het bezit van een aflopend contact in Frankrijk. Volgens de Italiaanse transferexpert wordt verwacht dat de middenvelder transfervrij de deur uitloopt en hopen meerdere clubs daar van te kunnen profiteren.

Om welke clubs het precies gaat is nog onbekend, maar afgelopen winter werd één club al met Van den Boomen in verband gebracht. Galatasaray zou de Nederlander op de voet volgen en hem maar wat graag naar Istanbul willen halen.

Van den Boomen promoveerde afgelopen seizoen met Toulouse en mag zich momenteel de nummer twaalf van de Ligue 1 noemen. De statistieken van de voormalig speler van onder andere SC Heerenveen en Willem II zijn ook bijzonder goed: vijf doelpunten en acht assists staan er al op de teller dit seizoen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!