Nieuws

'Feyenoord-middenvelder Diemers verkoopt 'nee' aan Sparta en wil naar buitenland'

'Feyenoord-middenvelder Diemers verkoopt 'nee' aan Sparta en wil naar buitenland'

27-12-2021 16:44

Mark Diemers kreeg de kans om in januari naar Sparta te vertrekken, maar hij heeft daar vriendelijk voor bedankt. De middenvelder hoopt op een buitenlandse transfer, nu hij bij Feyenoord op een dood spoor is beland.

Dit seizoen speelde Diemers tot dusver slechts een aantal wedstrijden bij Feyenoord. De geboren Fries kampte met een knieblessure, maar sinds Diemers weer fit is doet trainer Arne Slot ook amper een beroep op hem. Sparta wilde de multifunctionele middenvelder een uitweg bieden, weet het Algemeen Dagblad. Diemers wees het aanbod echter af.

Hij zou namelijk hopen op een buitenlands avontuur. Het is momenteel niet bekend of er clubs van buiten Nederland interesse hebben in Diemers, die bij Feyenoord nog een contract tot medio 2023 heeft. 

In het verleden hadden onder meer AEK Athene, Panathinaikos en Hajduk Split interesse in de voormalig spelmaker van Fortuna Sittard. Van een transfer kwam het niet: Diemers koos voor Feyenoord, waar hij nu bezig is aan zijn tweede seizoen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!