Nieuws

'Lloris wekenlang uitgeschakeld bij Tottenham, vervanger 'niet goed genoeg''

'Lloris wekenlang uitgeschakeld bij Tottenham, vervanger 'niet goed genoeg''

08-02-2023 13:55

Hugo Lloris ligt er naar verluidt weken uit bij Tottenham Hotspur met een blessure. Dat melden diverse Engelse media, waaronder BBC, The Telegraph en The Athletic.

De Franse doelman heeft een blessure overgehouden aan de wedstrijden tegen Manchester City, die met 1-0 gewonnen werd. Lloris zou er volgens de Engelse media zes tot acht weken uitliggen. Het gaat om een knieblessure, waaraan hij niet geopereerd hoeft te worden. Het is wel noodzakelijk dat de doelman enkele weken rust houdt.

De problemen bij Tottenham onder de lat stapelen zich zo op. De Franse doelman verkeert dit seizoen niet in al te beste vorm, maar zijn tijdelijke vervanger Fraser Forster staat er ook niet goed op in Engeland. "Tweede doelman Fraser Forster is simpelweg niet goed genoeg. Tottenham moet echt een andere doelman halen", liet voormalig Liverpool-speler Stece Nicol eerder al weten op ESPN.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!