Nieuws

'Nog steeds onduidelijkheid rondom Atsu: locatie onbekend, familie is bezorgd'

'Nog steeds onduidelijkheid rondom Atsu: locatie onbekend, familie is bezorgd'

08-02-2023 13:19 Laatste update: 13:26

Het is onbekend waar Chistian Atsu verblijft sinds hij gered is onder het puin in Turkije. De manager en de familie brengen een bericht naar buiten dat ze nog steeds in onwetendheid verkeren.

Nadat dinsdag het geruststellende nieuws van zijn club Hatayspor naar buiten kwam dat Atsu levend was gevonden onder het puin, blijken zijn manager en familie nog steeds ongerust te zijn. De mensen die hem liefhebben weten namelijk niet waar de voormalig aanvaller van Vitesse verblijft.

'Dit blijft een verschrikkelijke tijd voor zijn familie, dat kan je wel begrijpen. We doen er alles aan om achter de locatie van Christian te komen', klinkt het. 'Officiële updates komen zodra er meer informatie bekend is. Heb alsjeblieft respect voor de privacy van de familie tijdens deze moeilijke periode.'

Mustafa Özat, woordvoerder namens Hatayspor, bracht dinsdag nog het nieuws naar buiten dat Atsu in ieder geval veilig is. "Christian is gevonden en wordt in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen”, liet Özat weten.

In het verleden kwam Atsu uit voor onder meer Vitesse, Newcastle United en Chelsea. Sinds deze zomer speelt de 31-jarige aanvaller in Turkije.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!