Nieuws

'Vervolg in Cillessen-soap: ex-vrouw sleept doelman voor de rechter'

'Vervolg in Cillessen-soap: ex-vrouw sleept doelman voor de rechter'

08-02-2023 10:10

De Spaanse soap rondom Jasper Cillessen is voorlopig nog niet gedoofd: de ex-vrouw van de doelman, journaliste Maria Morán, heeft de doelman van NEC aangeklaagd wegens familieverlating. 

Spaanse media, waaronder AS, melden dat Morán de klacht heeft ingediend. Volgens de journaliste van Gol Mundial weigert Cillessen financieel bij te dragen voor de zorg van zijn dochter, die aan meerdere kwalen zou lijden en vaak in het ziekenhuis verblijft. Daarnaast meent Morán dat Cillessen ongepaste opmerkingen maakte richting zijn ex.

Cillessen zou zijn dochter in het ziekenhuis hebben achtergelaten en niet hebben betaald voor een medische behandeling. "Het moest gebeuren door Maria's grootvader, bijna negentig jaar oud, die nog nooit een creditcard heeft gehad en die zijn spaargeld moest gebruiken om zijn kleindochter te helpen", meent de advocate van Morán. Vanuit het kamp van Cillessen is nog niet gereageerd. De doelman van NEC beëindigde in november vorig jaar de relatie met Morán.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!