Nieuws

'Opmerkelijk: ploeggenoot De Ligt en Blind schakelde operazanger in voor coaching'

'Opmerkelijk: ploeggenoot De Ligt en Blind schakelde operazanger in voor coaching'

08-02-2023 08:50

Dayot Upamecano heeft volgens BILD met een operazanger getraind op zijn coaching. De verdediger van Bayern München had voorheen last van zijn stem na wedstrijden.

Dat coaching een belangrijk onderdeel is in de voetballerij is een publiek geheim, maar bij Bayern München nemen ze het wel heel serieus. Upamecano werkt de laatste tijd aan zijn coaching, maar de verdediger merkte dat hij sinds het publiek weer terugkeerde in de stadions dat hij erg hard moest schreeuwen. Dat leverde de Fransman een schorre stem op, waardoor er naar oplossingen werd gezocht om dit te voorkomen.

Die oplossing werd gevonden met de training van een operazanger. Sinds Upamecano met de zanger werkt, heeft hij geen last meer van een schorre stem na wedstrijden. Het is onbekend hoe lang en met wie de Fransman bezig is geweest, maar opvallend is het zeker.

Tevens is het onbekend of ook andere spelers als Matthijs de Ligt, Daley Blind en Ryan Gravenberch de training bij de operazanger hebben gevolgd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!