Nieuws

Engelse media bevestigen geruchten: Slot met twee anderen op shortlist bij Leeds

Engelse media bevestigen geruchten: Slot met twee anderen op shortlist bij Leeds

07-02-2023 23:50
2

Arne Slot staat inderdaad in de belangstelling van Leeds United, melden toonaangevende Britse media. In De Oosttribune werd deze week bekend dat Slot in de belangstelling van de Premier League-club staat.

The Times en The Telegraph melden dat Slot inderdaad op een shortlist van Leeds staat om de ontslagen Jesse Marsch op te volgen. De Amerikaan begon minder dan een jaar geleden aan zijn avontuur bij Leeds, maar zijn verbintenis werd vroegtijdig ontbonden. Carlos Coberán stond hoog op het lijstje bij Leeds, maar verlengde zijn contract bij West Bromwich Albion en is daarom niet meer te halen. 

Leeds zou na het Premier League-duel met Manchester United, dat woensdag plaatsvindt, de knoop willen doorhakken. Naast Slot zou de club ook denken aann Andoni Iraola en Marcello Gallardo. Gallardo stond eerder in de belangstelling van Ajax, terwijl Iraola een zeer succesvolle periode beleeft bij promovendus Rayo Vallecano. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!