Nieuws

Telegraaf: Ajax wil rechterhand van Klopp ophalen als nieuwe technisch directeur

Telegraaf: Ajax wil rechterhand van Klopp ophalen als nieuwe technisch directeur

7 februari - 22:23 Laatste update: 22:24
0

Ajax ziet in Julian Ward een sterke kandidaat om de nieuwe technisch directeur voetbalzaken te worden bij de Amsterdamse club. Ward is al jarenlang de rechterhand van Jürgen Klopp bij Liverpool FC.

De Telegraaf meldt dat Alex Kroes al een 'nee' heeft verkocht aan Ajax en dat Ward als 'sterke kandidaat' geldt voor de positie. Het technisch duo H2 zou het veld moeten ruimen als Ward komt. 'Hij (Ward, red.) lijkt betere papieren te hebben dan Hamstra of Huntelaar, die beiden mede-verantwoordelijk waren voor alle miskopen vorige zomer bij Ajax', wordt geschreven. Algemeen directeur Edwin van der Sar liet in Rondo al weten dat Hamstra of Huntelaar door zou kunnen worden geschuiven indien Ajax een sterke technisch directeur weet te vinden.

Ward heeft een flink CV opgebouwd bij Liverpool en zorgde al voor de komst van onder meer Fabinho, Darwin Nuñez, Diogo Jota en Luis Diaz. Ward liet al weten dat hij aan het einde van het huidige seizoen op zoek is naar een andere uitdaging en Ajax hoopt daar van te profiteren. Het vertrek van Ward op 1 juli staat al vast op Anfield. De verwachting is dat hoofdtrainer Johnny Heitinga kan verlengen als hij het seizoen sterk af weet te maken bij de Amsterdammers.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie