Reactie

Van Halst weet ideale nieuwe club voor El Ghazi: 'Die gaan we meteen bellen'

Van Halst weet ideale nieuwe club voor El Ghazi: 'Die gaan we meteen bellen'

27-12-2021 12:37

Anwar El Ghazi moet vertrekken bij Aston Villa en een nieuwe stap zetten. Dat stelt Jan van Halst, die denkt dat de aanvaller er profijt van zou hebben om in Spanje te gaan voetballen.

El Ghazi viel afgelopen zondag in tegen Chelsea, maar kon geen potten breken. Van Halst denkt dat het voor de loopbaan van de aanvaller beter zou zijn om weg te gaan. "Dat zou je wel denken", zegt hij tijdens Ziggo Sport. "Hij heeft een tijdje tegen het Nederlands elftal aangezeten, vorig seizoen. Toen waren we allemaal verbaasd dat hij niet bij de Oranje-selectie zat."

Nu is die selectie uit zicht, omdat de voormalig Ajacied voornamelijk de bank warm houdt bij Villa. "Hij dreigt een hele periode uit zijn loopbaan weg te gooien", waarschuwt Van Halst. "Misschien is een andere competitie wel het beste voor hem. De Spaanse of de Italiaanse misschien. Nee, ik weet het: Real Sociedad! Die gaan we meteen bellen."

Chelsea won op Boxing Day relatief eenvoudig op Villa Park. The Blues zegevierden met 1-3.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!